Aiudeana 2017-Toamna târziu cu bicicletele prin Trascău

Aiudeana 2017-Toamna târziu cu bicicletele prin Trascău


Când? 5 Noiembrie 2017

Traseul: AICI (sau AICI în Google maps)

De ce Aiudeana iar? Pentru că am fost și anul trecut, în 2016 (vezi AICI ) și trebuie să recunosc că mi-a plăcut. Deși atunci am pedalat de una singură, am cunoscut o grămadă de lume faină pe traseu. Anul acesta deja știam mai mulți oameni care au participat la eveniment 😀 (și din antisocială mă fac sociabilă). Nu, încă nu mi-am cumpărat mașină ca să pot ajunge singură (toți banii mei sunt în echipamentul de cățărat, schiuri și bicicletă), dar comunitatea oamenilor care vin la acest eveniment e una faină, și e imposibil să rămâi pe dinafară, fără să găsești pe cineva care te-ar putea lua 😉 .

Dimineță când am pornit era o ceață deasă, chiar picura din ea, însă spre deosebire de anul trecut, nu am mai avut atâta noroi pe bicicletă pe prima parte a traseului și nu am mai rămas blocată în noroi…A fost foarte misterios 😀 ( eu fac parte din acel 1% din oameni căruia îi place ceața, pentru că știu că ea se risipește și lasă în urmă cele mai frumoase peisaje!). Și bineînțeles că pe deal ceața începe să se risipească și parcă toate dealurile și noi pluteam într-o mare de nori, a fost așa frumooos! 

Ce nu am găsit anul acesta? Culorile toamnei pe care le-am găsit anul trecut, căci deja copacii nu mai aveau frunză, dar am regăsit aceleași peisaje și locuri frumoase, sate pitorești și voie bună.

Frumoasă tură!

 

Dacă ți-a plăcut articolul...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *